Shopping Cart
/
/
Kvepalų analogas įkvėptas Chanel – N°5 Nr. 129
Out of stock

Kvepalų analogas įkvėptas Chanel – N°5 Nr. 129

Out of stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Legendinis aromatas, kurį būtina rasti kiekvienoje parfumerijoje, be jokių BET. Prabangūs ir subtilūs kvepalai, skirti ryžtingiems ir konkretiems žmonėms, tačiau jei nežinote, kokį aromatą pirkti – nuo ​​šių bus geriausia pradėti savo nuotykius. Žinoma, mes kalbame apie kvapą iš Chanel stable , būtent Chanel – N°5 , kuo šis kvapas išsiskiria iš kitų? Galbūt pakankamai įtikins faktas, kad pati Marilyn Monroe juo naudojosi savo pasirodymuose.

Subtilus Chanel – N°5 atidarymas yra aldehidų, ylang-ylang, neroli aliejų ir citrusinių natų derinys. Vidurinės Chanel – N°5 natos pasižymi gėlių charakteriu ir sukuria subtilių rožių, pakalnučių ir jazminų mišinį. Pagrindinės Chanel – N°5 aromato dalys yra: gintaras, saldi vanilė ir šildantis sandalmedis kartu su pačiulių akordais.


129. Kvapusis vanduo įkvėptas Number 5 – Chanel kvapo

 

Viršutinės natos: ylang-ylang, citrina, aldehidai, bergamotė, neroli

Širdies nata: pakalnutė, jazminai, rožė

Pagrindinės natos: vanilė, gintaras, vetiverijos, civetas, pačiuliai, muskusas, sandalmedis

 

Kvapų grupės: gėlių

Kvepalai, kuriuos mylėsite arba nekęsite. Prabanga buteliuke, kvepalų legenda jau beveik 100 metų. Daugelio aromatų kompozicija: citrinos, bergamotės, ylang-ylang žiedai su rožių akordais. Pagrindinė nata – saldi vanilė ir rytietiškas pačiulis. Stiprus kvapas, skirtas ypatingoms progoms.

Dešinėje pusėje esančio produkto nuotrauka naudojama palyginimo tikslais, jūs gausite buteliuką parodyta pagrindinėje nuotraukoje.

Kiekis

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kvepalų analogas įkvėptas Chanel – N°5 Nr. 129”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login
Register
Login
Don’t have an account?
Register

Have an account?